Lære å danse i regnet

Årstider. Vi har alle vår og vinter i våre liv. Stormene som bryter oss ned, og livets solfylte time hvor vi løftes opp, og alt går riktig for seg. Her er greia. Livet skjer ikke med bare det ene eller det andre. Det er her Gud kommer inn. Han lover faktisk at vi skal ha begge disse årstidene. «Når du går gjennom vannet, vil jeg være med deg; og når du går gjennom elvene, skal de ikke feie over deg. Når du går gjennom ilden, vil du ikke bli brent." Jesaja 43:21 . Han sier ikke om, men når. Likevel sier han OGSÅ "Smerten du opplever nå, kan ikke sammenlignes med den GLEDEN som kommer" ( Romerne 8:18 ).

Noen ganger tror jeg at vi kommer så langt fra den sesongen med å være trofaste fordi vi ikke ser det gode i de tøffe tidene. Selv bare minisesongene av vinteren som en dårlig dag, kan få frem det negative i stedet for det som kan komme ut av det.

Det er sesongen fra fortiden (det du har vært gjennom), sesongen av nåtiden (hvor du er nå), og sesongen for å være trofast (sesongen vi ALLTID skal være i). Så hva betyr det egentlig? Hvordan forblir du trofast under stormene? TÅLMODIGHET. Du er kanskje på et veldig vanskelig sted, men gjett hva? Det betyr at noe enda bedre er på vei. Det er hans faktiske løfte! Jonah var i magen på en fisk i tre dager. TRE DAGER! Likevel forble han trofast. Det kan være veldig vanskelig å klare seg gjennom disse kampene, men forbli trofast fordi gleden kommer din vei, og åh, vil den bli enda søtere enn noe du kunne forestille deg.

"Hvis du vil at Gud skal flytte, må du også flytte." Jeg elsket denne linjen en pastor en gang sa til menigheten. Jeg forventer at han skal trekke meg ut av en kamp, ​​eller gi meg noe, men jeg gjør ikke noe annerledes med hvordan jeg håndterer meg selv. En av mine favoritt tilbedelsessanger er «Different» av Micah Tyler. En av tekstene er " I don't want to gain this world, but lose what matters ", og jeg tror dette virkelig gjelder hvordan vi håndterer oss selv gjennom ALLE typer sesonger. Og hvor kult ville det være å vise Jesus gjennom å la andre se deg håndtere stormene dine med fred og tillit til ham? Det er så vanskelig å alltid ha tro i de tøffere sesongene, det skjønner jeg. Likevel forstår jeg at hans plan er så mye større enn vår, og alle disse årstidene er ment for noe.

Enten det er en sesong med ros for at ting fungerer, eller en sesong med tvil og hjertesorg, bringer det deg mot noe enda bedre. Så uansett hvilken årstid du er i, gled deg...fordi våren din kommer :)


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres