Å elske deg selv etter samlivsbruddet: Hvordan velge Gud

Å elske deg selv: Etter samlivsbrudd

Jeg dro i tre måneder til New York for en sommerjobb. Da jeg kom hjem, visste jeg at mitt tre år lange forhold var over. Jeg ga det mitt siste, desperate forsøk på å få ting til å fungere, men innerst inne visste jeg at det ikke var noe å redde all den destruktive oppførselen han hadde vist gjennom forholdet vårt. Han var utenfor komfortsonen min, og jeg var for redd til å gi slipp. I det øyeblikket jeg fant ut at han forrådte meg mens jeg var borte, føltes verden som om den raste inn rundt meg. Jeg hadde viet all min tid, energi og kjærlighet til denne ene personen, og han knuste meg uten anger. Hva skulle jeg gjøre og hvordan skulle jeg noen gang plukke opp bitene?

Å lære å elske seg selv er en pågående leksjon som alle ser ut til å lære på forskjellige tidspunkt i livet vårt. Det tok hjertet mitt å bli knust for meg å komme på denne veien for å elske meg selv. Når vi er i et forhold, har vi en tendens til å helle alt inn i den andre personen, noe som ofte kan føre til å sette kjærligheten vi har til oss selv på baksiden. Så, hva gjør vi når den personen forråder oss? Hvordan lærer vi å elske oss selv etter brudd? Gud kaller oss til å elske, noe som betyr at han har kalt oss til å elske oss selv også! Det er ingen kjærlighet utenom Gud. Å velge å vende seg til Gud var mitt første skritt i å elske meg selv.

Å velge Gud .

Hva vil det si å velge Gud? I stedet for å tappe opp følelsene mine eller prøve å komme gjennom dette bruddet alene, vendte jeg meg til bønn , tilbedelse og Ordet. Jeg valgte å forfølge mitt forhold til Gud igjen. Akkurat som å sette min kjærlighet til meg selv på baksiden under mitt giftige forhold, legger jeg min kjærlighet til Gud tilbake der også.

Bønn - Når de sier at det er kraft i bønn, tuller de ikke. Så snart jeg overga mitt knuste hjerte til Jesus, begynte jeg å føle og se endring nesten umiddelbart. Følelsen av fred som kommer gjennom å snakke med vår Frelser, én til én, er overveldende. Kommunikasjon er nødvendig for ethvert sunt forhold, og de samme reglene gjelder for vårt forhold til Kristus.

Tilbedelse – Å, jeg kunne fortsette og fortsette om kraften i tilbedelse. Å få kontakt med Gud, men også å få kontakt med menigheten, er den største gleden. Jeg løp mot Sannheten og lærte på min side hvordan jeg kunne elske meg selv gjennom å elske og tilbe Kristus. Tilbedelse er vår personlige tid med Herren for å opphøye hans navn over alt.

Bibelen – Det er ingen sann forbindelse til vår Gud uten å være forbundet i hans ord. Vi ble gitt den ultimate ressursen til å koble og bli kjent med Jesus og i sin tur bli kjent med oss ​​selv. Visdommen, freden og kraften gjennom hele Bibelen har synlige effekter i hverdagen vår når vi velger Gud. 

Salme 107:28-30 «Da ropte de til Herren i sin nød, og han reddet dem fra deres nød. Han fikk stormen til å stille seg, og havets bølger ble stilnet. Da gledet de seg over at vannet var stille, og han førte dem til deres ønskete havn».

Velger meg selv.

Hva vil det si å velge meg selv? I stedet for å jage verdslige ting og la negativiteten invadere, valgte jeg vekst og å forbedre meg i Kristus. Jeg hadde falt betydelig følelsesmessig, mentalt, fysisk og åndelig under forholdet mitt. Jeg bestemte meg for å fokusere på å endre disse tingene og bli en ny person. Vi må ta vare på oss selv, uansett omstendigheter og spesielt etter hjertesorg. Så jeg begynte å spise rent og trene, noe som har gitt gode resultater og har positivt påvirket min mentale og følelsesmessige helse også. Jeg omringet meg med positivitet og positive mennesker som oppmuntrer meg i min vandring med Herren og min reise for å elske meg selv. Jeg gikk utenfor komfortsonen min og ble med i en kristen organisasjon på campus og begynner sakte å bli involvert i dette også. Dette er bare begynnelsen på min reise. Å velge Gud har ført til å velge meg selv og velge livet. Hvem visste at hjertesorgen min ville snu og bli min forløsning? Gud visste det. Det gjør han alltid.

I denne videoen snakker Jeff og Alyssa Bethke åpent om tidligere samlivsbrudd og hvordan de kan håndtere dem på en ærefull måte.


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres