Laget med formål, for formål

Vi er ment og skapt for mer. Dette er sannheten. Fra perm til perm er dette det Gud har talt til oss i sitt ord. Du, som leser dette akkurat nå, ble 100% laget med vilje, med hensikt.

Disse ordene resonerer med meg på så mange forskjellige nivåer. Hvorfor? For uansett hvor mange ganger løgner har prøvd å mobbe meg, vet jeg at jeg er skapt for mer. Jeg kjenner det langt inne i beinene mine. Og det vet jeg at du også gjør.

Jeg vil oppmuntre deg i dag til å huske. Husk hvordan det føles å gå frimodig med hensikt; helt overbevist om at du blir sett, hørt, elsket og kalt av kongen.

Husk hvordan det ser ut å be store bønner og drømme store drømmer.

Husk troen som erklærer at du har sett ham dukke opp før og tror helhjertet at du vil se ham gjøre det igjen. Husk hvem du er: kongelige.

Sittende i himmelske steder, en medarving, et barn av Den Høyeste.

Verden trenger det bare du unikt har. Gud skapte deg og ga deg det han ikke ga meg. Dette er grunnen til at fienden jobber overtid for å få oss til å tvile individuelt på vår hensikt og for å i fellesskap forårsake splittelse.

Hvordan vil du fortsette å bli bedre på gavene du har fått?

Hvordan vil du bringe til live visjonen du har blitt spesielt født med og begavet?

Jeg gleder meg til å se og se.

-Carly Lynn


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres