Bestill Mine trinn

Jeg personlig har lært hvor mye jeg trenger Gud for å ordne mine skritt. Ellers fører mine egne selvstyrte skritt meg bare i sirkler, ned på uønskede stier og etterlater min innsats uten frukt.

Jeg trenger ham desperat i mitt daglige, virkelige liv for å være suveren. Suverene over timeplanen min, over hvert tilbakeslag og over min egen stahet. Suverene å skape overnaturlige endringer som stadig tar meg fra å prøve å operere i min egen styrke, til å stole helt på Hans.

Å studere og være flittig til å bruke tid hver dag i Ordet er det som aktiverer Guds løfter i livene våre. Vi må vite hva Ordet sier, slik at vi kjenner hans røst. Gjennom Ordet lyser Den Hellige Ånd opp veien som ligger foran oss!

"Ditt ord er en lampe for mine føtter og et lys for min vei." Salme 119:105 NKJV

"Vend mine øyne fra verdiløse ting og gi meg liv gjennom ditt Ord." Salme 119:37 NLT

«Ret mine fotspor etter ditt Ord; la ingen synd herske over meg.» Salme 119:133 NIV


Jeg deler dette i dag for å oppmuntre deg til selvsikkert å løpe til Jesu føtter. På slutten av alt dette kan ikke timeplanene våre redde oss, våre verdslige prestasjoner vil ikke forløse oss, og vår "travle" vil ikke gi oss den freden sjelen vår konstant krever. Bare Han kan.

Så kom og sett deg ved Jesu føtter, venn.

Ta med alt du har; alle spørsmålene, vondt, smerte og tunge byrder.

Gi ham ditt hjerte og be ham rense og helbrede det,

vis Ham dine føtter og be ham lede dem.

Du er hans elskede, og han har ventet på deg 💙

-Carly Lynn


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres