Faderens hjerte

Farsdagen ser annerledes ut for alle.

Enten du er førstegangsfar eller har vært stolt i 50 år; enten dette er en dag du elsker å feire, eller av en eller annen grunn, er denne dagen en veldig tøff dag du skulle ønske du kunne hoppe over; som troende har vi alle noe til felles i dag. Å kjenne Gud personlig som din himmelske Fader forandrer ting dypt. Det endrer fortiden din; det endrer fremtiden din; det forandrer deg .

Da foreldrene mine ble skilt, slet forholdet mitt til faren min enormt og ble ganske ikke-eksisterende. Det var på grunn av hans fravær i livet mitt på den tiden at jeg gikk med hjertet først i jakten på å søke min Far. Jeg fant Ham, og med Ham, nåde og tilgivelse som jeg aldri hadde kjent.

Til syvende og sist, å ha et ekte forhold til Gud som min Far, frigjorde meg fra fengselet jeg hadde bygget for meg selv. Han lærte meg personlig om tilgivelse på en måte som deretter korrigerte forholdet jeg trodde jeg aldri ville komme tilbake til faren min.

Gud tilgir meg, han løser meg fra rotet jeg ofte befinner meg i og elsker meg tilbake til livet, hver eneste gang. Det er dette som styrker og gjør meg i stand til å tilgi andre også.

En kort og søt refleksjon til deg i dag:

Er det noen du trenger å tilgi?
Hvem kan du hedre og feire?
Hvordan kan du styrke relasjonene dine og forvalte dem godt på en måte som gjenspeiler Guds hjerte?

Så, her er til våre fedre og vår Far. Her er til skjønnheten og nåden som finnes i tilgivelse. Her er til mennene i livene våre vi beundrer, setter pris på og respekterer dypt. De får ikke nok kreditt, og jeg ber om at vi lærer å aldri ta dem for gitt. Gode, gudfryktige mennesker er skatter; de er sjeldne, og akkurat som mødre er de en viktig del av å gjøre et hus til et hjem.

Gratulerer med farsdagen 💙

Hør: Ryan Ellis - Heart of the Father
https://www.youtube.com/watch?v=34GcRkWIY3s 

- Carly Lynn // @car1ylynn


1 kommentar


  • Janel Austring

    Thanks for sharing, Carly Lynn. I didn’t meet my dad until I was 19, and that was the only time I’ve ever seen him. Father’s Day has always been tough, but now that I have found God through grace, I’m learning that I’ve always had the greatest Father looking over me; I just needed the gift of His grace to see it. I’m also finding the forgiveness to lessen the hurt I have towards both my parents and to not be resentful for the choices they made. Praise be to our good, good Father! In him will I always trust. 💙


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres