Hva betyr "WWJD?" Bety for deg?

Til ære for utgivelsen av vår nye WWJD Corduroy Hat ...
Vi spurte medlemmene av Elevated Faith-teamet hva "WWJD?" betyr for dem personlig. Her er hva de sa:

DARCI (EF Creative Director) :
"Hva ville Jesus gjort?" – ikke bare fordi vi skulle være representativt for ham i og for denne verden, men også fordi han kommer tilbake, og det er vår største streben etter å være en god og trofast Kristi tjener. I denne verden, men ikke av den ✨

"Her er vår kjærlighet fullkommen, så vi kan ha frimodighet på dommens dag: for som han er, slik er vi i denne verden."
1 Johannes 4:17

JOSH (EF-grunnlegger) :
Mitt WWJD-armbånd er en konstant påminnelse om å elske betingelsesløst slik Jesus elsker oss, til tross for mine omstendigheter.

"Min befaling er dette: Elsk hverandre slik jeg har elsket dere."
Johannes 15:12

JONATHAN (EF Customer Service Manager) :
WWJD er en påminnelse til meg om å tilby frukten av hans kjærlighet til verden i hver interaksjon jeg har.

«Forbli i meg, slik jeg forblir i deg. Akkurat som en gren ikke tåler
frukt av seg selv hvis den ikke blir værende på vintreet, slik kan du heller ikke være i meg.»
Johannes 15:4

CAROLINE (EF-direktør for Influencer Relations) :
WWJD er en daglig påminnelse for meg om å vurdere mine tanker og handlinger på en måte som glorifiserer Jesu kjærlighet til oss. Jeg blir ofte minnet om hans fredsgave. Jesus kaller oss til å finne trøst i Ham og Guds rike, ikke i verden.

"Fred etterlater jeg deg, min fred gir jeg deg. Jeg gir deg ikke slik verden gir.
La ikke deres hjerter bli urolige og ikke vær redde.»
Johannes 14:27

MEGAN (EF-direktør for produktdesign og utvikling) :
WWJD er en tankegang jeg prøver å følge når jeg møter hverdagens prøvelser, store og små. Når jeg stopper opp og spør meg selv: "Hva ville Jesus gjøre?" Det er en påminnelse om å leve med ydmykhet, tålmodighet og en sterk tro på at alt vil ordne seg til det gode.

"Vær fullstendig ydmyke og milde; vær tålmodige, tål hverandre i kjærlighet."
Efeserne 4:2

KIARA (EF grafisk designer) :
WWJD er en påminnelse om å leve livet i full jakt på Gud. Å vandre med samme mot, frimodighet, medfølelse og uselvisk kjærlighet som Jesus gjorde.

"Den som sier at han blir i ham, bør gå på samme måte som han gikk."
1 Johannes 2:6

CRYSTA L (EF grafisk designer) :
WWJD er en påminnelse om å konstant vise kjærlighet, nåde og tilgivelse overfor andre selv i tøffe øyeblikk. Det er et vakkert symbol på hvordan Jesus gjør det for oss gang på gang. Vi bør behandle mennesker slik Kristus behandler oss.

"Vær snille og medfølende mot hverandre, og tilgi hverandre, slik Gud har tilgitt dere i Kristus."
Efeserne 4:32

BETHANY (EF Digital Marketing Manager) :
WWJD er en verdifull setning så mange av oss vokste opp med å høre. Etter hvert som jeg har blitt eldre, blir betydningen søtere. "Hva ville Jesus gjort?" stiller spørsmålet vi kan bruke på hver handling i livet vårt. Jesus ville elske, han ville oppmuntre, han ville være tålmodig, han ville være der for en venn (og til og med en fiende), og han ville velge den store veien i enhver situasjon. Det er en oppmuntring og en mulighet til å leve som han ville.

«Hvis du holder mine bud, vil du bli i Min kjærlighet;
likesom jeg har holdt min Fars bud og blir i hans kjærlighet."
Johannes 15:10

CARLY (EF Community Manager) :
For meg er det både "hva ville Jesus gjøre?" og "hva Jesus gjorde" som forandrer alt. Når jeg fullt ut går i åpenbaringen av hva Jesus gjorde for meg, endrer det hvordan jeg er i stand til å reagere på andre og bli mer lik ham. Det er en hjertestilling 🫶

"Ta på deg din nye natur, og bli fornyet når du lærer å kjenne din Skaper og bli som ham."
Kolosserne 3:10

Din tur, hva betyr "WWJD?" betyr for deg?
Vi vil så gjerne lese svaret ditt og høre hjertet ditt i kommentarfeltet 💙


1 kommentar


  • Heather

    WWJD. For me it’s a reminder to stay focused on Him. I wear it on my wrist so every time I get myself in tough situations that may not be the greatest for my life with Jesus, to stay on track.


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres