Hvor ser du etter kjærlighet?

"Når vi elsker ham mest, elsker vi andre best."


Dette er ikke bare et Pinterest verdig sitat, dette er noe jeg har lært førstehånds og deler det fra dype dyp av hjertet mitt. Når vi gjør ham til den høyeste prioritet, ønske og hengivenhet i vårt hjerte, endres vårt hjerte. Noe skjer, overnaturlig hjerteoperasjon skjer.


«Og jeg vil gi dere et nytt hjerte, og jeg vil gi dere en ny ånd. Jeg vil ta ut ditt steinete, sta hjerte og gi deg et ømt, lydhørt hjerte.» Esekiel 36:26


Guds kjærlighet er langt fra det verden definerer den som, og for meg personlig er dette virkelig gode nyheter. Verdens definisjon av kjærlighet knuste meg, skuffet meg, brukte meg og misbrukte meg. Verdens definisjon av kjærlighet er selvsøkende, den er ikke tålmodig, den er langt fra snill og den forblir ikke når livet blir rotete. Dette er fordi det egentlig ikke er kjærlighet i det hele tatt; på det meste er det begjær. Det er flyktig, betinget og overflatenivå.


Hele verden leter etter kjærlighet - i andre mennesker, i dating-apper, i forlovelsesringer og i ekteskap. I prestasjoner, i sport, i penger og i berømmelse. Det er mange raske løsninger, men det er bare én ekte ting.


Problemet er at kjærligheten vår brenner ut. Verdslig kjærlighet slites tynt. Uten en større kilde å trekke fra, tørker alt til slutt opp. Vi må ha en kilde til fullkommen kjærlighet å trekke fra, slik at vi kan bli fylt opp, og fra å være fulle selv, kan vi øse ut og inn i andre.


Så venn, hvor leter du etter kjærlighet?

Jeg vil ikke ha en betinget kjærlighet; Jeg vil ha den ekte varen. Og det er 100% bare funnet i Jesus.

-Carly Lynn


1 kommentar


  • David Lafleche

    There is no love in this world, so we might as well look to Heaven to get it.


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres