Her er til deg, pappa

Farsdagen ser annerledes ut for alle. Vi erkjenner at hver familie har en annen historie. Selv om dette kan være en vakker dag for noen, kan det for andre være en vanskelig dag, men Gud . Som troende har vi alle noe til felles i dag. Å kjenne Gud personlig som din himmelske Fader forandrer ting dypt. Det forandrer hjertet ditt og gir deg en grunn til å feire i dag og være takknemlig.

Så, her er til våre fedre og vår himmelske Fader. Her er til hver far, hver farsfigur og alle gudfryktige menn i våre liv i dag. Du er så viktig for oss. Måtte du alltid være sterk og modig. 🙏

«Vær sterk og modig. Ikke vær redd; vær ikke motløs, for Herren din Gud vil være med deg hvor enn du går.» – Josva 1:9

KJÆRE PAPPA…
Personlige og bønnfulle, hjertelige stykker fra våre Elevated Faith-ambassadører på farsdagen:

En av tingene jeg gleder meg til på bursdagen min er å få en telefon fra pappa. Og så av og til flere ganger i løpet av året... La meg ta backup! Forholdet jeg har til min jordiske far kan beskrives med ett ord: «interessant». Hver kveld ber jeg om at Gud må helbrede faren min fra avhengighet. Faren min har vært alkoholiker så lenge jeg kan huske. Jeg ber om at faren min finner veien tilbake til Gud. Jeg ber om at jeg kanskje en dag kan få luksusen av å ha et sant og meningsfylt forhold til faren min. Uansett hvor mange ganger pappa har rotet til, har jeg beundret det faktum at han alltid prøver å bli edru igjen og fikse ting.

Gjennom årene har jeg vært skuffet over hans mislykkede forsøk, og det er unødvendig å si at min tro på Gud og hans makt i oppveksten var en berg-og-dal-bane. På et tidspunkt innrømmer jeg at jeg mistet troen helt uten å forstå hvorfor en allmektig Gud ikke kunne fikse faren min. I løpet av de siste årene har tankegangen min endret seg. Jeg vet at min Gud er god! Min jordiske far har lært meg å ikke miste troen på min himmelske Fader, uten engang å vite det. Blant melankolien har jeg noen gode minner som jeg setter pris på. Inkludert da jeg var i alderen 8-10 år, tok han meg med seg til parker, og vi gikk bare i stiene og snakket om mye ingenting. Det er lykke i det for meg.

Så, hva betyr farsdagen for meg? Jeg ser på denne dagen som nok en dag hvor jeg kan takke min himmelske Fader for livet han har gitt meg, for min familie og venner. Å takke min jordiske far for at han ubevisst lærte meg den sanne betydningen av tro og styrket min avhengighet av den. Og han vil kanskje aldri se dette blogginnlegget, men ikke desto mindre, hvis han ved et mirakel gjør det, elsker jeg deg pappa!

- Aleksandra K. // @sashkachapurina


Farsdagen hjelper oss å feire alt som våre fedre, både jordiske og himmelske, har gjort for oss. Jeg elsker og setter stor pris på pappaen min, siden han jobber utrettelig for å gi meg et godt liv og ofrer mye. I løpet av de siste årene har folk i familien min og andre rundt meg alltid sagt at jeg ser ut og oppfører meg akkurat som faren min. Jeg har noen av de samme egenskapene han har, som hans sans for humor og fysiske egenskaper. Og overtid har jeg lært å elske disse egenskapene på grunn av hvem som ga dem til meg.

Mens vi har våre jordiske fedre, kan vi absolutt ikke glemme vår himmelske Fader. Jeg ga livet mitt til ham da jeg var 18 år gammel etter å ha praktisert New Age, og han brakte meg ut av en grop som jeg visste at jeg ikke ville ha klart å komme ut av på egenhånd. De siste årene har vært intet mindre enn mirakler og besvarte bønner, alt på grunn av Gud. Jeg må takke ham for alt han har gitt meg og familien min. På grunn av ham er livet mitt for alltid forandret.

Dette fellesskapet har vært viktig for meg og er en gave fra Gud. Jeg har møtt noen virkelig fantastiske mennesker som har hjulpet meg med å vokse sterkere i min tro, og har totalt sett blitt noen av mine beste venner. Jeg takker vår himmelske Fader hver dag for disse jentene, shoutout til jentene mine Hanna, Mel, Ziera, Juls og Madison! Gratulerer med farsdagen til alle fedre der ute og til vår Far i himmelen! 💙

- Olivia P. // @ oliviapapandreou


Jeg ber om at faren min og alle farsfigurene i livet mitt vet hvor mye jeg elsker dem, og at selv når jeg kan bli frustrert over dem, vil jeg alltid se opp til dem. Jeg håper og ber om at jeg blir nærmere min himmelske Fader i år og kommer til å prøve å bruke mer tid med ham. Amen.

- Brenna R. // @brenna_lynn27


Faren min har alltid ledet meg i riktig retning, akkurat som Kristus leder oss. Farsdagen er en så spesiell dag fordi den gir oss tid til å reflektere våre jordiske fedre, men også den ultimate Far, Gud. Jeg er så takknemlig for at Gud ga meg faren min, Josiah, faren min får meg til å le så mye, hjelper meg med spørsmål jeg har om troen min, eller bare hva som helst generelt (samme med moren min).

Faren min spiller mange instrumenter, og er musikksjef i kirkens lovsangsteam, så han har alltid inspirert meg til å spille, og hver gang jeg har spørsmål om piano eller noe musikkrelatert, vet han nøyaktig hva han skal gjøre. All ros og takk går til Gud, han vet nøyaktig hva vi trenger, og han visste at jeg trengte faren min.

For de som ikke har en far, vil jeg oppmuntre deg til at Gud virkelig er den ultimate faren noen kan ha. Han vet alt og alt, Han er den beste Far. Han vil ikke gå ut, Han vil ikke forlate, Han elsker deg gjennom alt og noe. Han gir ikke en ånd av frykt, Han gjør våre veier rette, Han er for deg ikke mot deg, og viktigst av alt, Han sendte allerede den beste gaven du kunne få. Han sendte Jesus for å dø for DEG.

- Macy W. // @itsmacy.nichole


Farsdagen er en dag for å komme sammen og feire våre farsfigurer. Jeg elsker å feire faren min, ikke bare på farsdagen, men hver dag fordi han virkelig fortjener det. Når jeg ser tilbake på alle minnene mine med faren min, er jeg evig takknemlig for ham, hans kjærlighet, hans harde arbeid, hans vitser, hans lidenskap, hans godhet og hans kjærlighet til Jesus! Jeg er så takknemlig for at han setter Gud først, og deretter familien. Det største jeg har tatt fra faren min og det han har lært meg om Gud, er at Gud hører våre bønner!

En bønn for min far:
Pappa, jeg ber om at du alltid stoler på Gud for alt, stort og smått. Jeg vet at du er sterk, men jeg ber om at Gud vil gi deg hvile. Jeg ber om at du vil vandre i tro, ikke ved syn. Amen. Jeg elsker deg og jeg vil alltid be for deg!

- Makaila M. // @makailagraceee


Faren min er den beste mannen jeg kjenner! Jeg har alltid vært min far nærmest. Jeg har så mange dyrebare minner om ham. Jeg husker tårer i øynene hans da jeg fortalte ham at jeg hadde hørt og forstått Herrens kall, og jeg var klar til å vie mitt liv til Kristus og bli frelst. Hele min tro på Kristus er fordi faren min oppdro meg til å vite hvem Gud er og lede meg i Herren. Siden jeg var 9 eller 10, har han vært pastor. Hele min barndom var i Alabama. Da han først begynte som pastor, kalte Gud ham til en liten kirke midt i ingensteds i Alabama. Han var pastor der i 5 år til faren min og familien vår møtte mye vanskeligheter og forfølgelse. Det var en veldig prøvende og vanskelig tid for ham.

Inntil Gud åpnet døren for 4 år siden for at faren min kunne prestere en kirke i Michigan! Vi flyttet, og faren min har vært pastor i denne kirken i 4 år nå! Faren min elsker absolutt det han gjør. Kirkefamilien vi har nå er som familie for oss, og de er virkelig våre brødre og søstre i Kristus.

Jeg er så beæret over å være datteren til faren min. Han er en velsignelse for alle rundt ham. Han er dedikert til Guds Ord og er Kristi hender og føtter, og jeg kan trygt si at han er en av, om ikke den mest gudfryktige mannen jeg noen gang har kjent. David var kjent for å være en mann etter Guds eget hjerte, og jeg anser faren min for å være nøyaktig den samme. Hver morgen stopper han alt han gjør for å lede familien inn i Skriften og for å be sammen med oss. Gud kaller mennene til å være de åndelige lederne for familien og hjemmet, og faren min sjekker den boksen perfekt. Jeg har sett ham besøke folk på sykehuset klokken 3 om morgenen. Jeg har sett ham betale for at folk skal tilbringe en uke på hotell bare for å ha tak over hodet. Han har tatt med andre måltider og bibler, og han har tatt fri fra å forberede prekenen sin bare for å sette opp gips og legge ned gulv for de som trenger hjelp til hjemmet sitt. Jeg har sett ham på hans verste tider gjennom åndelig krigføring og han har aldri sprukket på grunn av sin kjærlighet til Gud!!

Jeg er den mest velsignede som har gudfryktige foreldre. Faren min betyr den absolutte verden for meg, og leksjonene og visdommen han har lært og gitt meg er verdt mer enn penger. Jeg ser så mye opp til faren min, og jeg er så velsignet at han har oppdratt meg i Herrens disiplin og undervisning som Efeserne 6:4 befaler. Jeg elsker faren min av hele mitt hjerte, og jeg ber konstant for ham og for at Herren skal velsigne og veilede ham og gi ham visdom. Å være i tjeneste er ekstremt vanskelig og det er så mange angrep å tåle og bevare, men faren min er den sterkeste mannen jeg kjenner. Jeg kan ærlig talt ikke forestille meg at det går en dag uten at faren min er med. Jeg håper min fremtidige mann vil lede meg og være et eksempel for meg akkurat som min far alltid har gjort.

Denne farsdagen skal jeg faktisk skrive ut dette og gi ham dette papiret for å vise hvor takknemlig jeg er for ham. Jeg elsker faren min med alt i meg, og jeg er så velsignet at Gud har gitt meg en slik gudfryktig mann til å oppdra meg og lede meg. Gratulerer med farsdagen pappa.

- Ella Grace M. // @ellagracemeaux


Mitt navn er Stella Wade. Min jordiske far døde da jeg var 11. Jeg pleide å være sint på Gud for det og forsto det ikke. Men ved Guds nåde, etter hvert som jeg ble eldre, ble jeg mindre sint på Gud og fikk mye mer fred. Jeg forstår fortsatt ikke helt, og kommer sannsynligvis aldri til å gjøre det, men jeg vet at det var min fars tid til å gå til sitt sanne hjem og være fri fra smertene og kampene hans.

Jeg savner faren min forferdelig, men jeg vil alltid huske hva han lærte meg. Faren min var visstnok skummel og så på andre mennesker, men han viste meg at det ikke spiller noen rolle hva som er på utsiden, men hva som er på innsiden. Faren min var, til tross for sitt skremmende utseende, utrolig snill, kjærlig, medfølende og morsom. Han kunne få hvem som helst til å le og ville gjøre alt han kunne for å hjelpe noen i nød.

Når det gjelder min himmelske Fader, har han også lært meg å være snill mot andre, for jeg kjenner ikke deres historie eller deres kamper. Jeg elsker begge mine fedre veldig høyt, min jordiske far og min himmelske tro, og vil fortsette å etterleve deres læresetninger til minne om dem.

- Stella W. // @wade.gains


Gud forteller oss at vi ikke trenger å bekymre oss for morgendagen fordi morgendagen vil bekymre seg for seg selv. I dag vil jeg gjerne sende en bønn til alle de hardtarbeidende pappaene.

Kjære himmelske Fader,
Jeg ber om at du tar vare på alle farsfigurene i alles liv og tar bort alle bekymringene til det ukjente. Det viktigste er at vi alle husker på at alle dine gjerninger er fantastiske og at vi bør stå fast i vår tro og vite at planen din er bedre enn den for oss selv og våre familier. Jeg ber om at du bringer lykke og glede på denne spesielle dagen. Amen.

- Hayley R. // @hayley_robinson__


Gratulerer med farsdagen 💙


3 kommentarer


  • Evie White

    I love my dad. We always talk about Christ and the wonderful things about the Bible. I always like to listen to music and watch cooking videos with him. I pray that he has a wonderful time ahead of him. Happy Father’s Day!


  • John Robert LINDGREN

    My dad is in heaven and won’t return till I go bye-bye..


  • Adeleine R

    My dad has been there when no one else was, he is my life, just like my heavenly father. Ok this day I feel although I have an abundance of love to give to all the fathers out there that stick with us in the hardest of times🩷


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres