Hvordan opphøyet tro har påvirket liv

Vi spurte en gruppe enkeltpersoner hvordan Elevated Faith har påvirket livene deres, og dette er svarene vi fikk tilbake. Vi elsker å høre hvordan Elevated Faith påvirker liv gjennom klær, smykker og mer. Målet vårt er å lede andre til Kristus ved å skape samtalestartere.


Estelle de Vos
:
@stelliebellieboo

"I oktober 2016 ble min bestefar diagnostisert med prostatakreft. Den 13. mai 2017 ble han tatt hjem til evig ære. Jeg savner ham så mye, men er også oppmuntret av de mange menneskene hvis liv han har rørt. Siden han dro, har min familien har hørt mange historier fra mennesker som på noen måter ble velsignet av livet hans. Livet har absolutt ikke vært lett siden han gikk bort, men Gud har hjulpet hele familien min til å presse gjennom. Det som har hjulpet meg spesielt er en påminnelse om at jeg bærer konstant på håndleddet "Det går godt med min sjel", hver gang jeg ser ned blir jeg minnet på teksten til den gamle salmen. "Når avreise som en elv, følger min vei, når sorger som havbølger ruller; uansett hva min mye, du har lært meg å si, det er bra, det går bra med min sjel.» Min bestefar elsket denne salmen, og jeg vil for alltid bære dette armbåndet som en konstant påminnelse om ham, og Kristi usvikelige kjærlighet."

Mallorie Masters : @mallorie_masters

"Elevated Faith har ikke bare gitt meg enda mer frimodighet til å dele Guds ord, men har gitt meg mye mer tillit til MEG SELV enn noen gang!! Jeg har alltid drømt om å gjenskape et trosbasert merke som dette, og det har gitt meg så mye glede å vet at Gud hørte det og arbeidet ut denne muligheten da jeg trodde han var stille! Sender takk og lovprisning til deg, søte Jesus, for at du har velsignet meg med mitt beste liv!"

Alexandra Dileo : @adileo9

"Jeg underviser i 8. klasse engelsk på en ungdomsskole i Louisiana. Jeg liker å bruke Elevated Faith-t-skjorten og armbåndene mine ofte. Det fungerer som et flott samtalestykke og en måte å dele troen min med elevene på. Jeg oppfordrer dem til å stå på sterke i sin tro og husk at "Gud ER større enn høyder og nedturer."

Elizabeth Jewett : @ellie__bellie

"Forhøyet tro har forandret livet mitt! Armbåndene jeg bruker hver dag (5 av dem!) og ringene jeg har oppmuntrer meg daglig. Budskapet bak dem oppmuntrer meg til å jage etter Jesus og finne glede selv på de vanskeligste dagene. Jeg har vært i stand til å gi dem til andre, og de har sagt det samme! Jeg elsker dette selskapet og meningen bak dem!"

Marissa Phipps : @Marissa_Phipps19

"Forhøyet tro har hatt en innvirkning på livet mitt fordi jeg kan bruke skjorter som har et sitat som er relatert til et bibelvers og alltid er en god påminnelse om sannheten! Folk spør meg alltid hva skjorten min betyr, og jeg forteller dem alltid verset at det relaterer seg til og ender opp med å fortelle dem om Jesus!"

Rachel Ellington : @rayrae829

"Jeg har funnet ut at jeg er mer åpen med min tro og hva Kristus betyr for meg. Jeg bruker produktene som en måte å vokse meg selv og dele med andre :)"

Lauren Terrell : @_lct_22

"Med armbåndet jeg fikk, har jeg fått flere til å komme bort til meg og spørre om det. Det startet samtalen og tillot meg å dele evangeliet i situasjoner der jeg ikke kunne ha det uten Elevated Faith."


Hvis du har en historie å dele, ikke nøl med å ta kontakt med oss ! Vi elsker å høre fra andre om hvordan vi har hjulpet, eller hvordan vi kan hjelpe, du vokser i din vandring med Herren!


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres